Baren
Baren på Långbro Värdshus är en populär mötesplats för mat och dryck.
I baren slinker du in för hemlagad husmanskost och en enklare god måltid både dag och kväll. Du väljer från dagsaktuellt matutbud på bartavlan. Perfekt för en snabb vardagsmiddag eller avslappnad lunch.
Barmeny tisdag 4/2 från 14.30
Toast Skagen med Kalixlöjrom halv/hel G* L* M* 175/255
Charktallrik med marinerade oliver och Wrångebäcksost M* 135
Pimentos de patrones 35
Kryddiga popcorn 35
Fiskgryta med räkor, tomat, fänkål, aioli och krutonger G* 175
Morot- och kikärtsbiffar med bakade rödbetor, quinoasallad och aioli V* 150
Pasta tortiglioni med kycklinglår, champinjoner, grädde, vitt vin, grönpeppar och parmesanost G L M 150
Sojaglaserad fläsksida med sesamsallad, basmatiris, chilikräm, stekt kungmussling och koriander 185
Kvällens kött med tomat- och dragonsmör, sallad med champagnevinägrett, rödvinssås och friterad amandinepotatis M* Dagspris (Gäller från kl.17.00)
Sött
Crème brulée L M 110
Toscakaka med mandel och vispad grädde G L M N 65
Restaurang Nationalmuseums petit four G L M 44
Vi gillar drycker
Barens öl- och vinsortimentet förnyas regelbundet. Du kan prova en mängd olika öl från lokala bryggerier, och svenska alkoholfria drycker med naturliga smaker och kvalitet. Utbudet av viner är brett och kommer från den gamla och nya vinvärlden. Vi hjälper dig att hitta din stil och favorit. Vår barmästare skapar drinkar som inspireras av bär och frukter från naturens skafferi, och på sprithyllan hittar du alltid spännande destillat, gärna svenskt.
100-lappen
Varje onsdag under vår och från tidig höst, bjuder vi in till temakvällar i baren – ett koncept som vi kallar 100-lappen. Temat utgår från en råvara, en dryck, ett geografiskt område eller ett besök av någon kollega i branschen som gör en pop-up. Följ oss på Facebook och Instagram där vi lägger ut aktuellt team för den kommande 100-lappen.